Gambar Kumpulan Gula-Gula & 24/7 - Artis Malaysia Tiru KPOP?...

Salam...maybe korunk da lame tw kn psal 2 kumpulan yg nk tiru kumpulan KPOP tu kn???
nevermind...syi still nk post kn...yela...mane la tw..kot2 ader lgi yg x tw kn.......kredit tu Budak Botak...

Jom tgok aper yg Budak Botak ckp2....;)


Adeiiiii, ada jugak kes cmni ye, mungkin sebab artis Korea tu tengah meletup sekarang ni sampai artis2 Malaysia pon nak tiru artis2 dari luar tue. Kumpulan pompuan diberi nama Gula-gula, sebab apa gula2 pon xtau, mungkin nama tu la paling sweet kot. Kumpulan ni dikatakan tiru artis Kpop Chocolate Love, kalo korang x percaya tgk gambar bawah nie...

VS


Pastu bergambar ala2 artis Korea la, dh nama pon Kpop



Ok tu dah abis bab kumpulan pompuan, adeiii igt pompuan ja ada, rupanya kumpulan lelaki pon ada. Diberi nama kumpulan 24/7, kumpulan ala2 Kpop nie dikatakan tiru kumpulan Ze:a dari Korea tue. Tah la, ada yg kata mcm kumpulan gay pon ada, korang tgk la sendiri bandingkan sama x mcm kumpulan Ze:a tue.

VS


Pastu bergambar pon pelik2 ja, cuba korang tgk gambar kat bawah nie.



p/s:adei.....da xdek idea laen k??korea tu dala semenyer..comel2..cute2..korunk rase bebudak aka KPOP nie ley k challenge??


2 comments:

  1. : OMG ! buad malu je -.-
    da la ciplak KPOP. seksi pulak. name gula-gula ? *gedik
    24:7, nampak sangat nak same ZE:A, 9 ahli pulak tu. aisssh~! muke bkn hensem sgt nak pose cmtu (-_-")

    ReplyDelete
  2. Ugh... I'm feeling sick...
    Don't want to be rude but I'm kinda agree with that guy up there. Stood up with your own image and you'll definetely being seen! N.. do not copy SNSD lolz!

    ReplyDelete